2019-05-14 05:27:37• hírek • Bede Emőke

Három autót érintő közlekedési baleset történt a Hegyi úton FRISSÍTVE

Súlyos közlekedési baleset történt kedd reggel Szatmárnémetiben, a Hegyi úton: három jármű ütközött össze. Az elsődleges információk szerint két autó az úttesten maradt, viszont egy másik kocsit az ütközés ereje kilökött az aszfaltról a járdára, közvetlenül egy tömbház mellé.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelség szóvivője szerint a helyszínre a rendőrök mellett egy feszítővágós egység, egy tűzoltóautó, s két SMURD-rohammentő sietett ki. Az ISU továbbá azt is közölte, hogy egy személyt a tűzoltóknak kellett kivágniuk, egy másik személyt pedig zúzódásokkal szállítottak kórházba.


A baleset pontos körülményei eddig tisztázatlanok, de úgy tudni, hogy egy taxis a Hegyi útról szeretett volna az Ombódi útra kanyarodni, viszont a manőver végrehajtása előtt nem adta meg az elsőbbséget egy másik, szabályosan közlekedő személyautónak, mellyel ennek következtében összeütköztek. A taxis az első ütközést követően még egy haszongépjárművet is eltalált, így a balesetben összesen három autó vált érintetté.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.


FRISSÍTÉS: A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője megerősítette az elsődleges információkat: a balesetet valóban az 56 éves taxis okozta, aki nem adta meg az elsőbbséget a szemből szabályosan érkező személyautónak, melyet egy 20 éves férfi vezetett. A rendőrség közölte: csak a taxist és a fiatalembert kellett kórházba szállítani, a platós autóban senki nem sérült meg. Az autóvezetőket még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye negatív lett mindhárom esetben.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: